SLIM HUIS

COMFORT

Je huis rondwandelen om te zien of alle lichten wel uit zijn? Dat is verleden tijd! Met de alles-uit knop ben je in 1 druk op de knop zeker dat alles echt uit is. Ook toestellen die een risico met zich mee brengen kunnen aangesloten worden. Zodat je met een gerust hart je huis kan verlaten.


Prachtige verlichting rond je woning is nog zo gemakkelijk als deze enkel aanspringt wanneer het nodig is. Rolluiken die op of neer gaan wanneer het té zonnig is, wanneer het donker wordt of op een bepaald tijdstip. Het kan allemaal.

VEILIGHEID

Moet je 's nachts vaak je bed uit? Oriëntatieverlichting op je pad zorgt ervoor dat je geen lichten hoeft aan te steken en toch veilig op wandel gaat. Ook bij brandalarm heb je een verlichte vluchtweg. Wat voor een snellere evacuatie zorgt. 
Met aanwezigheidssimulatie wek je de indruk dat je thuis bent om zo ongewenste bezoekers af te schrikken. Ook een paniek-knop kan afschrikkend werken. Hiermee worden alle lichten (uitgezonderd de kinderkamers bijvoorbeeld) aangestoken met 1 druk op de knop.

SLIM VERBRUIK

Je hebt zonnepannelen maar bent overdag gaan werken. Je eigen opgewekte energie gaat verloren. Dit kan je oplossen door slim te gaan verbruiken. Laat je wasmachine, droogkast en vaatwasser overdag draaien.
Andere opties zijn het slim laden van je elektrische auto of fiets. Het boosten van je boiler, verwarmingsinstallatie of ventilatiesysteem. De moment dat je zonnepanelen opbrengen worden deze acties geactiveerd.

Meer weten?

DING, DONG, IEMAND THUIS?


Met onze parlofonie of videofonie systemen weet je altijd wie er voor je deur staat. 

Parlofonie


Niet enkel een deurbel maar ook een eerste controle wie er voor je deur staat. Met een parlofoon kan je reeds in gesprek gaan met wie er voor je deur staat nog voordat je je deur geopend hebt. 

Interesse?

Videofonie

Met een videofoon kan je niet enkel in gesprek gaan met wie er voor je deur staat maar heb je ook een visuele controle. Dit biedt extra veiligheid voor jou en je gezin. 

BRANDDETECTIE

Verplichte rookmelders

Vanaf 1 januari 2022 zijn rookmelders in alle woningen verplicht.

Als een woning niet voldoet aan de rookmeldersverplichtingen, dan wordt ze in de regel als ‘niet-conform’ beschouwd. Ze voldoet dan niet aan de minimale veiligheids-, gezondheids- en woningkwaliteitsvereisten die de Vlaamse overheid oplegt.

Rookmelders aanschaffen?

ZELFBOUW


MOED EN VERTROUWEN ZIJN NODIG OM OVER DE ANGST DAT HET MISGAAT HEEN TE STAPPEN.

Een stopcontact aansluiten of verlichting plaatsen lukt je wel zelf, maar bij het verdeelbord zie je sterretjes? Wij staan je graag bij. We bekijken samen met jou wat jij voor je rekening neemt en wat je liever uit handen geeft. Op deze manier komen we tot een ideale samenwerking.


Om je goed op weg te helpen voorzien we het materiaal dat je nodig hebt en de plannen voor de uitvoering.

Twijfel je gaandeweg? Toch niet helemaal zeker van je stuk? Vraag het ons gerust. Niets is ons teveel. 


 

Klaar om aan de slag te gaan?

CONTACTEER ONS

Zin in een babbel?
Neem gerust contact met ons op. 

Vul het formulier aan de rechterkant in en wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.